Project Description

Asiakkaamme haasteena oli innovatiivisen palvelutuotteen tuotteistaminen ja markkinointi konservatiiselle rahoitussektorille. Brandfors -markkinointipäällikkö sai tehtäväkseen rakentaa selkeän palvelutuotteen yhdessä asiakkaan kanssa sekä sen lanseeramisen syksyllä 2014.

Projektin tavoitteet:

1. Tuotteistaa selkeä ja myyvä rahoituspalvelu

2. Rakentaa palvelulle toimiva ja selkeä digitaalinen läsnäolo ja kanavat

3. Tuottaa selkeää asiakasta palvelevaa sisältöä sekä verkkosivuille, että sosiaaliseen mediaan, jotta konsepti saadaan lanseerattua

Rahoituspäällikkö.fi palvelutuotteen rakentaminen

Rakensimme KH Treasury Solutions Oy:lle palvelun, jonka nimeksi tuli Rahoituspäällikkö. Palvelu keskitettiin käyttöpääoman, kassanhallinnan ja maksuvalmiuden varmistamiseen pk-sektorin 2-20M€ vaihtaville suomalaisille yrityksille. Tuotelupaukseksi muodostuikin: Pitää yrityksesi maksukykyisenä. Lupaus, joka nykyisessä taloustilanteessa on kriittinen.

Rahoituspäällikölle rakennettiin selkeä palvelupaketti hintoineen, selkeä liikemerkki, verkkosivut sekä niihin soveltuvat graafiset materiaalit. Markkinoinnin keskeisiä teemoja varten asiakkaalle rakennettiin Rahoituspäällikön ohjeisto, jossa ovat kaikki markkinointiin liittyvät tarpeelliset tiedot, ohjeet ja materiaalit jatkokehitystä varten. Tämän lisäksi Brandfors ulkoisti verkkomainonnan Rahoituspäälliköltä ja auttoi lanseerauksessa.

Rahoituspäällikköpalvelusta vastaava Jari Kähkönen

Rahoituspäällikköpalvelusta vastaava Jari Kähkönen

Tulokset

Projekti vietiin läpi kolmessa kuukaudessa ja sen tulokset olivat heti alkuun lupaavia. Jo viimeisen kuukauden aikana yritys lisäsi henkilökuntaa ja asiakkaissa uusi konseptoitu palvelutuote herätti ostoinnon.

Yritys

KH Treasury Solutions Oy on suomalaisten PK-yritysten rahoituksen kehittämiseen keskittynyt vuokrajohtamisen ammattilainen. Perustaja Jari Kähkösen tausta on kansaivälisissä pörssiyhtiöissä talousjohdon tehtävissä. Tresolin tehtävänä on ammentaa suuren kansainvälisen liiketoiminnan osaaminen ja teknologia paketoituna yksinkertaisiksi helpoksi hallittaviksi vuokrajohtamisen ja rahoituksen yhdistäväksi paketiksi

Lisätietoa

www.rahoituspaallikko.fi